یونیت هیدرولیک

نتیجه‌ای پیدا نشد.

یونیت هیدرولیک

همه سیستم ها و ماشین آلاتی که نیرو و کارهای مختلف آن ها توسط سیال هیدرولیک انجام می شود، به منبع و توانی نیاز دارند که اصطلاحا یونیت هیدرولیک، پاور پک یا پاور یونیت نامیده می شود. این محصول با متصل بودن به یک منبع محرک و با استفاده از پمپ، توانایی تولید جریان هیدرولیک را دارد. همچنین با استفاده از شیرآلات هیدرولیکی اقداماتی مانند کنترل فشار، جهت و جریان روغن انجام می شود تا روغن در مرحله نهایی برای انجام کار به عملگرهایی همچون سیلندرو هیدروموتور برسد.

با وجود این که دستگاه های مختلفی برای این منظور به وجود آمده، اما کارایی یونیت هیدرولیک بسیار بیشتر از آن هاست. اگر قصد خرید و استفاده از آن برای مصارف مختلف را دارید، توصیه می کنیم این مطلب را پیرامون معرفی مشخصات فنی، انواع و مزایا از دست ندهید. شیوه خرید یونیت هیدرولیک نیز در انتها گفته خواهد شد.

مشخصات فنی یونیت هیدرولیک

بسیاری از یونیت های هیدرولیک موجود در بازار از توان 1 اسب بخار تا توان های بالای 30 کیلووات را شامل می شوند؛ بنابراین از آن ها برای مصارفی مانند یونیت های آسانسوری و بالابری و نیز مصارف سنگین مانند پرس های 10 تا 20 تنی استفاده می شود. برندهای گوناگونی برای ساخت و عرضه یونیت هیدرولیک اقدام کرده اند و از برجسته ترین آن ها می توان رکسروت آلمان را نام برد که خود تنوع فوق العاده ای مطابق با نیازهای گوناگون دارد.

استفاده از این محصول وابسته به کیفیت ساخت آن نیز هست. در ساخت آن ها توسط برندهای معتبر، تمام محاسبات با دقت انجام شده تا در شرایط افزایش فشار ناگهانی، ایمنی استفاده کننده حفظ گردد. عدم ساخت یونیت هیدرولیک به صورت استاندارد باعث می شود در هنگام کاهش فشار، سیستم هیدرولیک مصرف کنندگان دچار مشکلاتی شود. این یونیت ها باید در زمان کمی برای مشتری ساخته شود که البته کیفیت آن نیز باید به طور کامل تامین گردد تا قادر به ایجاد فشار و دبی مناسب باشد.

بررسی اجزای یونیت هیدرولیک

خوب است بدانید هر یونیت هیدرولیک از سه بخش اصلی الکتروموتور، پمپ هیدرولیک و مخزن ساخته شده است که وظایف مختلفی را در این سیستم دارند. بد نیست در ادامه به شرح ویژگی های هر یک از این اجزا به همراه موارد دیگر بپردازیم:

1- الکتروموتور

این قطعه محرک پمپ هیدرولیک در انواع یونیت های موتور الکتریکی با برق DC یا AC بوده که استفاده از برق شهری یا همان AC در صنایع مختلف ایران رایج تر است. از جمله ویژگی های برجسته الکتروموتور می توان هزینه ساخت ارزان، توان خروجی بالا برای کاربردهای صنعتی، نگهداری آسان و قابل استفاده بودن در تمام شرایط آب و هوایی و پمپ هیدرولیک را نام برد. این پمپ دستگاهی است که به تبدیل انرژی مکانیکی موتور به انرژی هیدرولیک می پردازد.

چرخش محور پمپ در آن باعث ایجاد اختلاف فشار میان ورودی و خروجی پمپ شده و همین موضوع نیز مکش روغن از مخزن را در بر دارد. بعد از رد شدن از پورت خروجی به کمک لوله ها یا شلنگ های هیدرولیکی به سوی عملگرها می رود. بهترین پمپ های قابل خرید در بازار، پمپ های کارتریجی، پمپ های دنده ای و پمپ های پیستونی هستند که بد نیست پیش از خرید یونیت هیدرولیک اطلاعاتی در موردشان داشته باشید.

2- بلوکه یا منیفولد هیدرولیک

بولکه های هیدرولیک وظیفه تنظیم جریان، فشار و جهت سیال را بر عهده دارند. طراحی آن ها با توجه به نوع و تعداد اجزای کنترل کننده می تواند تفاوت داشته باشد. برخی از آن ها هم شیرهای کنترل جهت و هم کنترل فشار را روی خود دارند و کاربران قادر به استفاده از هر یک هستند. از این بلوکه بیشتر برای مدارهایی استفاده می شود که محدودیت فضا برای نصب شیر دارند. بلوکه های هیدرولیکی در بازار با نام زیر شیری هم نامیده می شوند.

3- شیرهای هیدرولیک

شیرها قطعاتی برای کنترل کردن یونیت هیدرولیک به شمار رفته که با روش هایی مانند قطع و وصل جریان، انتقال جریان یا یکطرفه نگه داشتن جهت سیال فعالیت می کنند. شیرها در بسیاری از یونیت ها سبب ورود روغن به سیلندر و خروج روغن از آن می شوند. انواع پر مصرف آن ها شامل چک ولو، فشار شکن، مخزن روغن یا تانک، نیدل ولو و شیرهای کنترل جهت هستند

طراحی مطلوب مخزن یکی از دلایل بالا رفتن بازدهی و عمر قطعات سیستم هیدرولیک به حساب می آید. مخزن محلی با احتمال ته نشین شدن لجن، آب و ذرات فلزی بوده و حباب های هوا اجازه دارند با فرار کردن به سمت سطح از روغن جدا شوند؛ بنابراین مخزن صرفا به عنوان فضای نگهداری سیال هیدرولیک نبوده، بلکه مکانی برای تامین شرایط مورد نیاز این سیستم نیز هست.

هیدرولیک تانک که خود یکی از بخش های مهم یونیت هیدرولیک است و در بالا نیز به آن اشاره شد، اجزایی مانند روغن نما، دماسنج، دریچه تخلیه، درب دریچه تمیزکاری، فلنج آب بندی شده، تخلیه خطوط نشتی، خط برگشت، خط ورودی پمپ، صفحه موج گیر، صفحه انتهایی، مجرای تنفس و فیلتر و صافی را در خود دارد.

یونیت هیدرولیک چه کاربردهایی دارد؟ 

از برجسته ترین کاربردهای موجود در یونیت هیدرولیک می توان استفاده در ماشین آلات کشاورزی، تراکتور، ماشین آلات ساختمانی، سیزر لیفت، ماشین آلات کاغذسازی و فیلترپرس را نام برد. البته بسیاری مزایای دیگر در استفاده از این قطعه به چشم می خورد و این ارزش اقتصادی و تقاضای مشتریان برای خرید یونیت هیدرولیک را افزایش داده است.

نکات لازم زمان خرید یونیت هیدرولیک

هنگام سفارش و خرید یونیت هیدرولیک بد نیست بسیاری از نکات را مد نظر داشت. چنین نکاتی سبب استفاده راحت تر در آینده از این محصول می شود. مشتریان با توجه به میل و نیاز خود باید مشخصاتی اعم از نحوه نصب جک، مقدار سرعت جک، دبی پمپ، فشار کاری سیستم، ارائه نقشه مدار هیدرولیک در صورت لزوم و انتخاب نوع برند را مد نظر قرار داده تا اوج رضایت را در زمان استفاده از آن تجربه نماید. شرکت های ساخت نیز باید تمام تلاش خود را برای تحویل فوری در عین کیفیت بالا در دستور کار قرار دهند.

قیمت یونیت هیدرولیک چقدر است؟ 

از آن جایی که کاربران زیادی در مورد قیمت یونیت هیدرولیک سوال داشتند، بد نیست در این بخش به آن اشاره کنیم. به خاطر تنوع موجود در بازار در مدل و برندهای سازنده، طبیعتا قیمت واحدی برای آن ها در نظر گرفته نشده است. همچنین در حین خرید باید به فاکتورهایی شامل تجهیزات به کار رفته هم توجه کرد.

برای استعلام قیمت به روز این قطعات کافیست با کارشناسان این سایت تماس بگیرید. این تیم در هر زمان پاسخگوی سوالات و ابهامات شما عزیزان است تا در نهایت خریدی مطمئن را تجربه کنید. در نهایت نیز امکان سفارش از بخش فروشگاهی آن با قیمتی نازل و کیفیتی ماندگار فراهم است.

keyboard_arrow_up